Фото ілюстративне. Джерело: поліція Львівської області

У Львові помер 11-річний хлопчик, якого вчора збила маршрутка у центрі міста

У Львові внаслідок наїзду маршрутки в середу, 19 червня, загинув малолітній велосипедист. Дитина померла в реанімації, куди її доставили у вкрай важкому стані з численними травмами — політравмою, внутрішніми кровотечами, розривами легенів і внутрішніх органів. Поліцейські встановлюють обставини події.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 19 червня, близько 16:00, на проспекті Чорновола у Львові", — йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що водій автобуса "БАЗ", 60-річний мешканець одного зі сіл Стрийського району, здійснив наїзд на велосипедиста, 11-річного львів’янина. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження, його доставили в реанімацію, де, попри зусилля медиків, він помер.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права кермувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, що 3 квітня у Києві сталася аварія. На вулиці Леваневського водій автомобіля збив дитину на пішохідному переході. 23-річний водій автомобіля Ssang Yong здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, який перебігав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження. Хлопчика госпіталізували до медичного закладу з черепно-мозковою травмою та переломом гомілки. За попередньою інформацією, водій перебував за кермом тверезий.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2024 10:38