Фото: соцмережі

У центрі Львові автобус збив неповнолітнього велосипедиста: хлопчик у реанімації

У середу, 19 червня, у центрі Львова водій маршрутки збив дитину на велосипеді. Хлопчик у важкому стані у реанімації.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Інцидент трапився близько 16:00 біля Оперного театру, на перехресті вулиць Чорновола — Городоцька. За словами водія, автобус №51, який обслуговує приватний перевізник "УСПІХ БМ", здійснював поворот праворуч на перехресті, де не працював світлофор. З його слів, на проїжджу частину раптово виїхав неповнолітній велосипедист, внаслідок чого відбулось зіткнення.

За кермом автобуса перебував 60-річний водій із 20-літнім стажем роботи. До приїзду "швидкої" та поліції небайдужі люди підняли транспортний засіб, щоб витягти з-під нього дитину. 

Хлопчика у важкому стані доставили у реанімаційне відділення Першого ТМО. Наразі медики надають всю необхідну допомогу постраждалому.

"Як пояснили у департаменті мобільності і зв'язку Львівської міської ради, на момент ДТП світлофори на цій локації не працювали через відімкнення електроенергії", — зазначили в мерії.

Нагадаємо, 12 червня у Львівській області на в'їзді в село Вирів сталася жорстка ДТП за участі вантажівки та легковика. За попередніми даними, внаслідок зіткнення загинула одна людина.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.06.2024 19:22