Фото: Varta1

На Львівщині вантажівка протаранила паркан кладовища: є жертва

У середу, 12 червня, у Львівській області на в'їзді в село Вирів сталася жорстка дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика. За попередніми даними, внаслідок зіткнення загинула одна людина.

Як повідомляє видання Varta1, аварія відбулась вранці. Через це на автодорозі Куликів-Великосілки перекрито рух транспорту. Об'їзд здійснюється через села Горпин та Малі Нагірці.

Відомо, що зіткнулися легковик ВАЗ 2109 та вантажівка. Наразі невідомо, в якому з авто перебувала загибла людина. На місці аварії працюють слідчі, які встановлюють обставини цього трагічного випадку.

Львівщина ДТП

Фото: Varta1

Варто наголосити, що внаслідок зіткнення з легковиком вантажівка з'їхала з дороги та ледве не знесла могили на місцевому цвинтарі. Автівка протаранила паркан кладовища та зупинилась в декількох десятках сантиметрів від людських могил. 

ДТП Львівщина

Фото: Varta1

Нагадаємо, 5 червня працівники Державного бюро розслідувань скерували до суду справу щодо колишнього правоохоронця з Рівненщини, який влаштував смертельну дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця аварії. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.06.2024 15:13