Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Збила двох дітей і втекла: на Київщині п'яна водійка вчинила ДТП (відео)

У Київській області правоохоронці затримали п'яну водійку, яка у понеділок, 10 червня, збила двох дітей та втекла з місця аварії. Вміст алкоголю в крові підозрюваної перевищував норму у 10 разів.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції України, близько 23:00, до поліції надійшло повідомлення про ДТП із потерпілими в селі Троїцьке Білоцерківського району.

"Прибувши за адресою, правоохоронці опитали очевидців події та з’ясували, що невстановлений водій наїхав на двох дівчат віком 11 та 15 років, після чого поїхав у напрямку селища Рокитне", — йдеться у повідомленні. 

У поліції додають, що правоохоронці встановили автомобіль ймовірної винуватиці ДТП та її місце проживання. Після чого 55-річну підозрювану затримали поліцейські.

П'яна водійка Київщина

Скріншот з відео

"Огляд на стан сп’яніння виявився позитивний: 1,91 проміле алкоголю. Надалі справою займатимуться слідчі. Алкоголь та кермо — речі несумісні", — наголосили у поліції. 

Зазначимо, що допустимий вміст алкоголю в крові людини, яка керує транспортним засобом — це 0,2 проміле. 

Нагадаємо, 5 червня працівники Державного бюро розслідувань скерували до суду справу щодо колишнього правоохоронця з Рівненщини, який влаштував смертельну дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця аварії. Фігуранту повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.06.2024 01:42