Місце аварії у Львові. Скріншот із відео

У Львові в потрійній ДТП перекинувся службовий автомобіль поліції: семеро людей травмовані

У середу, 5 червня, у Львові відбулася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Унаслідок зіткнення на перехресті перекинувся службовий автомобіль поліції.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

"Попередньо встановлено, що сьогодні, 5 червня, близько 11:00 на перехресті вулиці Хімічної та проспекту Чорновола відбулося зіткнення трьох автомобілів: Toyota RAV4, Škoda Octavia та службового автомобіля поліції Renault Duster, який після зіткнення перекинувся", — йдеться у повідомленні.

На місці дорожньо-транспортної пригоди працюють правоохоронці, які встановлюються обставини події. Також медики надають допомогу травмованим.

У Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що, за попередньою інформацією, в ДТП травмувалося семеро людей: 40-річна жінка, подружжя віком 54 та 57 років та четверо правоохоронців.

На місці події працювало п’ять бригад швидкої допомоги. Травмованих із закритими черепно-мозковими травмами та забоями госпіталізували у лікарні святого Пантелеймона та святого Луки.

Нагадаємо, що 6 січня на дорозі біля села Пасіки-Зубрицькі поблизу Львова відбулося зіткнення автомобілів. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинула 21-річна дівчина. Ще п'ятьох постраждалих доставили в реанімацію. Серед них — 13-річний хлопчик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 05.06.2024 14:32