Фото: Національна поліція

У Києві водій авто на пішохідному переході збив 10-річного хлопчика: у якому стані дитина

У середу, 3 квітня, у Києві сталася аварія. На вулиці Леваневського водій автомобіля збив дитину на пішохідному переході.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

Відомо, що ДТП трапилася близько 13:20 на вулиці Леваневського, що у Солом’янському районі столиці. На місце інциденту прибула слідчо-оперативна група з розслідування ДТП, працівники ювенальної превенції та екіпажі патрульної поліції.

Правоохоронці встановили, що 23-річний водій автомобіля Ssang Yong здійснив наїзд на 10-річного хлопчика, який перебігав дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дитина отримала тілесні ушкодження.

Хлопчика госпіталізували до медичного закладу з черепно-мозковою травмою та переломом гомілки. За попередньою інформацією, водій перебував за кермом тверезий.

За даним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження. Водієві загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, 3 квітня у селищі Рокитне на Київщині трапилася смертельна ДТП. Водій автомобіля збив на пішохідному переході пенсіонерку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.04.2024 18:34