Фото ілюстративне. Джерело: akzent.zp.ua

На Запоріжжі родичі розшукують дитину, яку забрали окупаційні "соцслужби" після смерті дідуся

Нещодавно в Енергодарі помер дідусь, який опікувався маленьким хлопчиком. Після цього окупанти відвезли дитину до Мелітополя. Родичі поки що безрезультатно розшукують дитину.

Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров у своєму Telegram-каналі.

"Окупанти швидко прибрали до рук 10-річного хлопчика. На тимчасово окупованій території Запорізької області родичі розшукують його. Раніше дитину забрали окупаційні "соцслужби", — зазначив він.

За повідомленнями мешканців, дідусь, який був опікуном хлопчика, помер. Вони мешкали в Енергодарі. Після цього окупанти відвезли дитину до Мелітополя.

"Родичі, які залишились у хлопчика, стукають в усі двері, проте безрезультатно. Інформацію про нього окупаційні органи не надають", — наголосив Іван Федоров.

Він також нагадав, що, лише за даними ворожого «міністерства соцполітики Запорізької області», за рік окупанти прибрали до рук 223 дитини.

"Рашисти та їхні пособники продовжують депортувати та красти дітей з тимчасово окупованих територій. Найбільш незахищені — сироти та діти, позбавленні батьківського піклування. Маємо зупинити озвірілого ворога, який посягає на найдорожче — наших дітей. Чекаємо на деокупацію. На звільнення наших людей та повернення наших дітей", — зауважив міський голова Мелітополя.

Нагадаємо, що рашисти продовжують проводити пропагандистську діяльність на тимчасово захоплених територіях України. Зокрема, на початку листопада окупаційна влада звернулася до Москви з проханням надати їм більше російських педагогів для роботи в школах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.11.2023 16:03