Фото: УЗ

На Житомирщині відновили рух потягів ділянкою, яку уночі пошкодили ворожі обстріли

"Укрзалізниця" знову запустила потяги ділянкою, яку уночі було пошкоджено внаслідок російських обстрілів. Однак деякі поїзди прибудуть із затримкою.

Про це повірили у прес-службі "Укрзалізниці".

Затримуються поїзди:

  • №54 Перемишль — Київ (+5 годин);
  • №743 Дарниця — Львів (+2:20).

"Дякуємо колегам з ДСНС за оперативну співпрацю, всіх довеземо безпечно, повертаємось до руху за розкладом", — йдеться у повідомленні залізничників.

Нічний масований обстріл 30 серпня

Цієї ночі росіяни здійснили комбіновану атаку по Україні, випустивши по областях ракети та дрони. Близько третьої ночі ворог обстріляв Одеську область ракетами, а дрони-камікадзе спрямував на столицю, центральні та північні області. В Одесі лунали вибухи, а на підступах до Києва працювала ППО.

Близько четвертої ранку стало відомо, що росіяни здійснили пуски крилатих ракет із Ту-95мс у Бєлгородській області РФ. Ворожі цілі зайшли з Сумської області та попрямували до центральних регіонів. Зокрема, протиповітряна оборона спершу спрацювала у Черкаській області, а пізніше — у Києві.

У столиці протиповітряна оборона знищила понад 20 повітряних цілей. Внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, загинули дві людини. Ще двоє отримали ушкодження — їм надали медичну допомогу. 

За даними Повітряних сил, у ніч на 30 серпня Росія випустила по Україні 28 ракет повітряного базування типу Х-101/Х-555/Х-55 та 16 ударних БпЛА типу Shahed-136/131. Українські захисники знищили 43 повітряні цілі у межах Київської, Черкаської, Одеської та Миколаївської областей.

Нагадаємо, вночі 30 серпня російські терористи атакували Житомирську область дронами-камікадзе. Пошкоджень зазнав один з об'єктів інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 12:52