Фото: ілюстративне Джерело: ДПСУ

Росіяни вночі пошкодили об'єкт інфраструктури на Житомирщині

Вночі 30 серпня російські терористи атакували Житомирську область дронами-камікадзе. Пошкоджень зазнав один з об'єктів інфраструктури.

Про це повідомив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

"Завдяки ефективній роботі підрозділів протиповітряної оборони частина повітряних цілей була збита. Уламками збитого безпілотника було частково пошкоджено об'єкт інфраструктури та залізничне полотно", — йдеться у повідомленні. 

Крім того, через російську атаку в регіоні виникли осередки займання. Їх вдалося оперативно ліквідувати. Місце події обстежили представники правоохоронних органів. 

Нічний масований обстріл 30 серпня

Цієї ночі росіяни здійснили комбіновану атаку по Україні, випустивши по областях ракети та дрони. Близько третьої ночі ворог обстріляв Одеську область ракетами, а дрони-камікадзе спрямував на столицю, центральні та північні області. В Одесі лунали вибухи, а на підступах до Києва працювала ППО.

Близько четвертої ранку стало відомо, що росіяни здійснили пуски крилатих ракет із Ту-95мс у Бєлгородській області РФ. Ворожі цілі зайшли з Сумської області та попрямували до центральних регіонів. Зокрема, протиповітряна оборона спершу спрацювала у Черкаській області, а пізніше — у Києві.

Нагадаємо, у Києві протиповітряна оборона знищила понад 20 повітряних цілей. Внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, загинули дві людини. Ще дві отримали ушкодження — їм надали медичну допомогу. 

Також у Київській області внаслідок падіння уламків ракет пошкоджено приватні будинки та цвинтар. Ще в одному населеному пункті через атаку "шахедів" відбулось пошкодження двоповерхової будівлі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 08:33