Фото ілюстративне. Джерело: ДСНС

Наслідки ракетної атаки на Київ: у двох районах пожежі, двоє загиблих та постраждалих

Внаслідок нічної російської атаки на Київ у середу, 30 серпня, у Дарницькому та Шевченківському районах столиці зафіксували падіння уламків. Виникли пожежі. Також відомо про постраждалу мешканку.

Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у Telegram.

За даними очільника Києва, у Дарницькому районі уламки ракети впали на дах торгового приміщення. Також падіння уламків зафіксували у Шевченківському районі на територію нежитлової забудови. До того ж у цьому районі сталася ще одна пожежа — на відкритій місцевості.

"Екстрені служби слідують на місце. Інформація щодо руйнувань та потерпілих уточнюється", — йдеться у повідомленні КМВА.

Віталій Кличко повідомив, що у Шевченківському районі медики госпіталізували одну постраждалу. 24-річна дівчина отримала різані рани від уламків скла.

Водночас начальник КМВА Сергій Попко уточнив, що внаслідок падіння уламків в Шевченківському районі Києва, на територію підприємства, загинули дві людини. Ще одна отримала ушкодження — їй надається медична допомога.

Нічний масований обстріл 30 серпня

Цієї ночі росіяни здійснили комбіновану атаку по Україні, випустивши по областях ракети та дрони. Близько третьої ночі ворог обстріляв Одеську область ракетами, а дрони-камікадзе спрямував на столицю, центральні та північні області. В Одесі лунали вибухи, а на підступах до Києва працювала ППО.

Близько четвертої ранку стало відомо, що росіяни здійснили пуски крилатих ракет із Ту-95мс у Бєлгородській області РФ. Ворожі цілі зайшли з Сумської області та попрямували до центральних регіонів. Зокрема, протиповітряна оборона спершу спрацювала у Черкаській області, а пізніше — у Києві.

Нагадаємо, 29 серпня російські загарбники вгатили по Чернігівщині. Під ворожу атаку потрапила лікарня у місті Семенівка. Удар було здійснено з артилерії, пошкоджено хірургічний корпус.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.08.2023 06:01