Напала на поліцейських з мачете і натравлювала бійцівського собаку: на Львівщині арештували п'яну водійку

На Львівщині 46-річна мешканка одного з сіл Стрийського району втекла з місця ДТП. Зловмисниця нападала з мачете на поліцейських та натравлювала на них бійцівського собаку.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

В суботу, 15 квітня, близько 12:30 на оперативну лінію 102 за допомогою звернувся мешканець одного із сіл Стрийського району. За словами заявника, його сусідка, виїжджаючи зі свого подвір’я автомобілем "Пежо", зіткнулась із сусідською огорожею і поїхала у невідомому керунку. 

"Пежо" виявили на одній із вулиць села. Побачивши правоохоронців, зловмисниця почала втікати до свого будинку. На поліцейських вона натравила свого пса бійцівської породи та кілька разів вдарила мачете по службовому автомобілю. 

Медичне освідчення підтвердило, що затримана перебуває у стані алкогольного сп’яніння. Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Окрім того, зловмисницю буде притягнуто до адміністративної відповідальності за: керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, скоєння ДТП, залишення місця ДТП, керування транспортним засобом без відповідних документів та дрібне хуліганство.

Нагадаємо, 13 квітня на автодорозі Одеса-Рені сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. Водія госпіталізували.

Також 9 квітня на Київщині у Софіївській Борщагівці п'яний водій потрапив в масштабну ДТП. Він на швидкості протаранив одразу шість припаркованих автомобілів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 15.04.2023 22:30