Фото: прес-служба ОПЗЖ

Нардеп Льовочкін попросив виключити його з комітету нацбезпеки Ради: куди хоче перейти

Народний депутат з групи "Платформа за життя та мир" Сергій Льовочкін звернувся до спікера парламенту Руслана Стефанчука з проханням звільнити його від обов’язків члена комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Він просить погодити переведення його до комітету молоді й спорту, повідомляє УП.

Очільник депутатської групи Платформа за життя та мир Юрій Бойко підтвердив, що погоджував таку заяву Льовочкіна.

Заступниця голови комітету з питань нацбезпеки та оборони Мар’яна Безугла також підтвердила, що Льовочкін повідомив членам комітету про те, що направив відповідне звернення.

Нагадаємо, народні депутати Наталія Королевська та Юрій Солод від забороненої в Україні "Опозиційної платформи — За життя" передали до Верховної Ради заяви про складання повноважень. Раніше ЗМІ писали, що Королевська та Солод після початку повномасштабного вторгнення перебралися до Дубая.

ЗМІ повідомляли, що сімейство придбало нерухомості в ОАЕ на понад 10 мільйонів доларів. За інформацією джерел в українській розвідці, Королевська була серед тих, кому кум російського диктатора Віктор Медведчук запропонував залишитися в Україні та чекати на окупацію, щоб одразу перехопити владу. У Дубаї також помітили старшого сина Королевської й Солода Ростислава.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 18.02.2023 08:05