Фото: Instagram Ангеліни Усанової

Названо учасницю на конкурсі краси "Міс Всесвіт-2023" від України: що відомо про Ангеліну Усанову

Україну на конкурсі краси "Міс Всесвіт-2023", який відбудеться 18 листопада 2023 року Сальвадорі, представить киянка Ангеліна Усанова. Для участі в конкурсі її обрали за результатами голосування після проведення спеціального Zoom-інтерв'ю.

Про це повідомляється на сторінці "Міс Україна Всесвіт" в Instagram.

Відомо, що через повномасштабну війну оргкомітет "Міс Україна Всесвіт" відмовився від святкового заходу з дефіле та конкурсом талантів. Вже два роки поспіль журі обирає представницю на "Міс Всесвіт-2023" під України за допомогою онлайн-голосування.

Нагородження та офіційна передача корони Усановій відбудеться наприкінці серпня у Києві. Сама ж дівчина вже перебуває у США, де готується до конкурсу "Міс Всесвіт".

Що відомо про Ангеліну Усанову

Цьогорічна володарка титулу "Міс Україна Всесвіт" є співачкою, авторкою пісень та музиканткою. Усанова пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії здобула титул майстра йоги.

З початку повномасштабного вторгнення дівчина проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу, організовувала житло для українських біженців в Європі, надавала моральну підтримку постраждалим від війни за допомоги йоги, медитації та саунд-хілінгу, передала кошти для покупки автівок на фронт.

Нагадаємо, що на "Міс Всесвіт-2022" перемогла представниця США — 28-річна Р'Бонні Габріель. Вона працює моделлю та дизайнеркою. Водночас українка Вікторія Апанасенко не змогла пройти до фіналу та зайняти місце у списку найкращих 16 конкурсанток. Але дівчина отримала важливу нагороду — Spirit of Carnival Award.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 18.08.2023 04:13