Неймар вдарив фаната після поразки ПСЖ в фіналі Кубка Франції

28 КВІТНЯ 2019 13:26

Нападаючий футбольного клубу «Парі Сен-Жермен» («ПСЖ») і збірної Бразилії Неймар вдарив фаната після поразки його команди у фінальному матчі Кубка Франції. Про це повідомляє телеканал CBS Sports.

У Мережі також з'явилося відео з місця інциденту, який стався, коли гравці піднімалися на трибуну для отримання медалей. На ролику видно, як Неймар спробував відібрати телефон у вболівальника, який знімав команду. Між футболістом і фанатом стався конфлікт, після чого Неймар вдарив чоловіка по обличчю.

Раніше на цьому тижні Неймар був дискваліфікований Союзом європейських футбольних асоціацій (УЄФА) на три матчі. Причиною цього стали образи щодо офіційних осіб під час матчу Ліги чемпіонів УЄФА з «Манчестер Юнайтед»; тоді клуб з Парижа програв з рахунком 1:3.

Фінал Кубка Франції з футболу відбувся в суботу, 27 квітня, на стадіоні «Стад де Франс» в передмісті Парижа Сен-Дені. Матч між «ПСЖ» і «Ренном» закінчився з рахунком 2:2, проте в серії пенальті «Ренн» виявився сильнішим. Варто відзначити, що «Ренн» завоював цей трофей втретє в історії.

Спорт, 28.04.2019 13:26