Ножем в груди, у столиці місяць шукали нападника

09 ЛИПНЯ 2019 14:40

Столична поліція затримала чоловіка, який спричинив киянину ножове поранення. Майже місяць знадобилося оперативникам, аби встановити та затримати підозрюваного у вчиненні даного злочину.

На сайті Нацполіції зазначається, що на початку червня нинішнього року на вулиці Бориспільській під час виниклого конфлікту невідомий вдарив ножем у груди 58-річного працівника акціонерного товариства. Потерпілого госпіталізували до лікарні, а поліцейські почали розшук зловмисника. Слідчим відділом Дарницького управління поліції було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Під час комплексу оперативних заходів працівники кримінальної поліції вилучили та вивчили відеозаписи з кількох камер спостереження, на яких було зафіксовано зображення підозрюваного.

А згодом працівники карного розшуку встановили особу правопорушника, місце його перебування та затримали його. Ним виявився 33-річний мешканець Полтавської області, у якого вилучили чотири ножі, одним із яких він і поранив місцевого жителя. У ході спілкування з правоохоронцями зловмисник зізнався у скоєному, а вилучені речові докази направили на проведення експертизи.

Події, 09.07.2019 14:40