Обстріл Українська на Донеччині: окупанти вбили цілу родину (фото)

У Донецькій обласній прокуратурі розпочато розслідування за фактом обстрілу житлового масиву в місті УкраїнськЖертвами окупаційних військ на Донеччині стали цивільні, які ввечері перебували у своїх помешканнях.

Про це повідомляє обласна прокуратура.

У середу, 7 червня, близько 19:45, житлові квартали Українська піддались, ймовірно, артилерійському обстрілу. Ця атака забрала життя цілої родини.

"Дідуся, його сина та чотирирічного онука. Ще двоє дівчат та двоє хлопчиків віком трьох, чотирьох, дев'яти й 13 років зазнали мінно-вибухових травм та інших тілесних ушкоджень. Крім того, на місці події надано медичну допомогу пораненому 27-річному чоловіку", — йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни. Остаточна кількість жертв встановлюється.

Нагадаємо, російські окупанти обстріляли прикордоння Сумської області. Рашисти гатили по громадах з мінометів та дронів.

Росія у ніч 6 червня атакувала Україну крилатими ракетами типу Х-101/555. Пуски були здійснені традиційно — зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС з району Каспійського моря. За даними Повітряних сил, більшість ракет летіли в напрямку Києва, однак силами та засобами протиповітряної оборони знищено усі 35 ворожих цілей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.06.2023 08:56