Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Одним боєм усе не завершиться: Тайсон Ф'юрі зробив заяву про протистояння з Усиком

Британський супертяж Тайсон Ф'юрі, який володіє поясом WBC у надважкій вазі, заявив, що у контракті на бій з Олександром Усиком передбачено реванш. Таким чином рано говорити про його потенційний поєдинок з переможцем протистояння Ентоні Джошуа з Френсісом Нганну.

Відповідну заяву Ф'юрі зробив у коментарі Seconds Out.

Зокрема, Тайсон відреагував на слова промоутера Едді Хірна щодо отримання шансу тріумфатора пари Джошуа — Нганну битися за звання абсолютного чемпіона.

"В майбутньому. Тому що у нас за контрактом два бої з Усиком. Я не сприймав би серйозно те, що каже Едді Хірн, бо в нас точно запланований реванш з Усиком. Коли він програє, то зможе це зробити знову. Хіба що він не захоче забрати свої гроші за другий бій і його замінить хтось інший. Але я не бачу можливості, щоб це сталося", — сказав Ф'юрі.

Ф'юрі також не впевнений, що Усик зможе повноцінно конкурувати з ним на рингу.

"Я не оцінюю Усика і ніколи цього не робив. Я про це відверто заявляв. Я можу здолати його за сім раундів", — резюмував Тайсон Ф’юрі.

Бій Усик — Ф'юрі перенесено

Варто зазначити, що бій Усика та Ф’юрі мав відбутися 17 лютого, але через розсічення британця його відклали. Згодом з'явилась офіційна заява організаторів, що поєдинок між українським та британським боксером пройде 18 травня в Ер-Ріяді.

Раніше Ф'юрі зробив офіційну заяву щодо травми. Він перепросив у всіх причетних до організації бою і вболівальників, а також пообіцяв працювати над якомога швидшим поверненням у ринг.

Команда Усика стримано відреагувала на травму суперника. Оточення українця припустило екстрену організацію титульного бою для свого клієнта. Найімовірнішим опонентом на той час розглядався обов'язковий претендент на пояс IBF Філіп Хрговіч із Хорватії.

Своєю чергою хорватський супертяж Агрон Смакічі відреагував на інцидент, який стався під час спарингу з чемпіоном WBC Тайсоном Ф’юрі, в якому британець отримав розсічення. Він запевняє, що удар був у межах правил.

Нагадаємо, що 1 лютого в мережі з’явилося промо-відео до бою за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі. У ролику українець і британець постають в образі героїв вестерну, гладіаторів, піратів і анімаційних героїв.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 08.03.2024 18:07