Колаж з соцмереж

Офіцера Закарпатського ТЦК, який вдарив дружину військового, звільнили з ЗСУ: заява Міноборони

Старшого офіцера Закарпатського територіального центру комплектування та соціальної підтримки звільнять з лав Збройних сил України. В Ужгороді він побив дружину військовослужбовця.

Про це перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк повідомив у Telegram. За його словами, напередодні у публічному просторі з'явилась інформація про ганебну поведінку старшого офіцера Закарпатського ТЦК та СП та завдання ним тілесних ушкоджень громадянці України.

"На підставі інформації, наданої за місцем служби офіцера та ураховуючи слідчі дії, які тепер очікують на зазначену особу у зв'язку із провадженням, розпочатим правоохоронними органами за фактом вчинення кримінального правопорушення, прийнято рішення про звільнення цієї особи з лав ЗСУ", — заявив Павлюк.

Він зазначив, що надалі оцінку цьому конкретному випадку та офіцеру, який зганьбив своє високе звання, дадуть правоохоронні органи та суд. Зі сторони Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з'ясуванню всіх обставин інциденту.

Нагадаємо, у Хмельницькій області розгорівся скандал за участі співробітників територіального центру комплектування. Працівники ТЦК зайшли до будинку місцевого жителя, намагаючись вручити повістку чоловіку.

Також у соціальних мережах активно обговорювали відео, на якому поліцейські та військові нібито жорстоко вручають повістку чоловікові в Києві. Повідомлялося, що силовики навіть побили чоловіка. Проте в Патрульній поліції міста Києва спростували цю інформацію й показали відео, як усе було насправді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.07.2023 10:25