Скріншот з відео

На Хмельниччині представники ТЦК погрожували військовозобов'язаному, який сховався в хаті: у мережі показали відео

У Хмельницькій області розгорівся скандал за участі співробітників територіального центру комплектування. Працівники ТЦК зайшли до будинку місцевого жителя, намагаючись вручити повістку чоловіку.

Відповідне відео опублікував у TikTok користувач yaroslavmatveev, однак згодом допис видалили.

Військові зайшли до будинку військовозобов'язаного, який намагався сховатися, щоб не отримати повістку. Військові показали документи та вимагали припинити зйомку. 

"Яке ви маєте право заходити в хату?" — запитував чоловік.

Суперечка переросла у погрози. Мовляв, військовозобов'язаний якимось чином може "зламати ногу і голову", коли їхатиме на мотоциклі. 

Нагадаємо, троє військових побили цивільного чоловіка під час вручення повістки в Черкасах. У місцевому ТЦК стверджують, що чоловік провокував військових при виконанні, а відео, яке поширили у соцмережах, і на якому видно, як військовий б'є чоловіка ногою в обличчя, вирване з контексту.

Згодом у соціальних мережах активно обговорювали відео, на якому поліцейські та військові нібито жорстоко вручають повістку чоловікові в Києві. Повідомлялося, що силовики й побили чоловіка. Проте в Патрульній поліції міста Києва спростували цю інформацію й показали відео, як усе було насправді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.07.2023 21:50