Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Окупанти атакували дронами Україну: у низці областей лунала повітряна тривога

Російські окупанти ввечері 23 січня випустили по Україні кілька груп ударних БпЛА типу "Шахед". У деяких областях лунала повітряна тривога.

Про це повідомили Повітряні сил Збройних сил України.

"Кілька груп "шахедів" на кордоні Донецької та Дніпропетровської областей! Напрямок руху — північний", — йдеться у повідомленні.

О 20:20 військові попередили про загрозу для Миколаївщини та Полтавщини.

"Чергова група "шахедів" з Херсонщини у напрямку Миколаївщини. Групи ворожих ударних дронів на Харківщині та Дніпропетровщині прямують у напрямку Полтавщини", — заявили Повітряні сили.

Мешканців областей, де оголошено тривогу, просять зберігати спокій і в разі загрози пройти в укриття. Також в Україні заборонено знімати роботу протиповітряної оборони. Станом на 21:00 мапа повітряних тривог в Україні мала такий вигляд:

Актуальна мапа: alerts.in.ua

Оновлено 21:15 

Повітряні сили попередили про рух ударних БпЛА у напрямку Черкаської області.

Оновлено 23:23

Станом на цей час загроза обстрілів ворожими "шахедами" минула. Усі ворожі безпілотники були знищені протиповітряною обороною нашої держави.

Нагадаємо, 23 січня окупанти завдали комбінованого ракетного удару по Україні, застосувавши крилаті, балістичні, авіаційні та зенітні керовані ракети. Повітряні сили знищили 21 ворожу ракету.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 23.01.2024 21:03