Овечкін став першою зіркою дня в НХЛ

12 ГРУДНЯ 2018 10:15

Нападаючий клубу «Вашингтон Кепіталз», росіянин Олександр Овечкін був визнаний першою зіркою дня в Національній Хокейній Лізі (НХЛ) за підсумками матчів вівторка, 11 грудня.

Нагадаємо, що напередодні спортсмену вдалося закинути три шайби в ворота команди «Детройта», при тому, що підсумковий рахунок був 6:2. Таким чином росіянин оформив 21-й хет-трик у своїй кар'єрі за кордоном і став найкращим гравцем зустрічі.

«Я намагаюся показувати хороші результати знову і знову. Це приносить мені задоволення. Ви можете помітити, що наша команда в цілому насолоджується грою в хокей», - цитує Овечкіна Washington Post.

Між іншим. другою зіркою дня був визнаний нападаючий ХК «Бостон» Бред Маршанд, який в матчі «Брюїнз» проти «Арізони» закинув дві шайби і віддав одну гольову передачу. На третій сходинці рейтинг виявився ще один гравець клубу «Вашингтон» Ніклас Бекстрём, який оформив чотири гольові передачі в недавній грі з «Детройтом».

Нагадаємо, що всього на рахунку Овечкіна більше 1030 зіграних матчів і він став єдиним діючим гравцем НХЛ, якому вдалося закинути мінімум 20 шайб в 14 сезонах поспіль.

Спорт, 12.12.2018 10:15