Перемоги Джоковича і Ваврінки в Торонто

08 СЕРПНЯ 2018 13:26

Сербський тенісист Новак Джокович пробився до другого кола турніру серії «Мастерс» в Торонто з призовим фондом в 5 мільйонів 300 тисяч доларів, повідомляє Euro News. 31-річний спортсмен обіграв в першому колі боснійця Мірзу Башич з рахунком 6:3, 7:6. Спочатку Джокович готувався до протистояння з Хен Чоном, однак кореєць знявся з турніру через травму спини.

Для перемоги сербу знадобилося півтори години. У першому сеті Джокович узяв одну подачу боснійця і виграв з рахунком 6:3. У другій партії тенісисти по разу брали подачу один одного, і справа дійшла до тай-брейку. Там сильнішим виявився Джокович - 7:3. Наступним суперником Джоковича стане канадець Петер Поланскі.

Колишня третя ракетка світу швейцарець Стен Ваврінка в матчі першого кола переміг австралійця Ніка Кірьоса. У першій партії сильніше був Кірьос, який поступився Ваврінці лише один гейм. Однак потім швейцарець перехопив ініціативу - друга і третя партії закінчилися з однаковим рахунком - 7:5 на його користь. У другому колі турніру Ваврінка зіграє з Мартоном Фучовічем з Угорщини.

Спорт, 08.08.2018 13:26