Петро Порошенко: Ми повернемо Крим і Україна відновиться

26 ЖОВТНЯ 2017 14:50

Президент Петро Порошенко телефоном поговорив зі звільненими українськими і кримськотатарськими громадськими діячами – політв'язнем Ахтемом Чийгозом та заступником голови Меджлісу кримськотатарського народу  Ільмі Умеровим, які нині перебувають у Туреччині, інформує TrueUA.

«Сьогодні мільйони українців, які боролися, молилися за Ваше звільнення, для них це надзвичайно щасливий день,- сказав Президент. – Це не лише для Ваших родин, для близьких людей, не лише для Президента, не лише для кримських татар, а й вся Україна сьогодні святкує (цей день – ред.) як велике свято».

«Я вважаю, що сьогодні Ви подарували надію не лише тим, хто боровся за ваше звільнення, а всім кримським татарам – що правда все одно переможе, і що ми все одно повернемо Крим. І що Україна відновиться, і що ми точно будемо разом», – підкреслив Президент.

Глава держави наголосив, що він і вся його команда чекає на їх повернення до Києва. «Для мене буде великою приємністю бачити Вас і Ільмі», - сказав Петро Порошенко.

В свою чергу, Ільмі Умеров подякував Главі держави та наголосив: «Найголовніша наша задача – це відновити кордони України».

Суспільство, 26.10.2017 14:50