Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві болгарської журналістки визнав провину

11 ЖОВТНЯ 2018 17:35

В Німеччині був затриманий 21-річний Северин Красиміром, якого підозрюють в скандальному вбивстві тележурналістки Вікторії Маринова в болгарському місті Руса.

Мати затриманого Надія Красімірова розповіла телеканалу NOVA, що Красиміром визнав свою провину і хотів би відбувати покарання в ФРН, тому що побоюється розправи на батьківщині.

Європейський ордер на арешт Красімірова був виданий після того, як експертиза довела, що ДНК підозрюваного виявлено на тілі жертви. В даний час він очікує рішення суду про видачу його владі Болгарії. Красиміром розповів матері, що під час скоєння злочину був в стані алкогольного сп'яніння.

«Він зізнався, що зробив це на п'яну голову. Сказав мені, що нічого не пам'ятає, почав плакати переді мною. Він не така людина», - розповіла мати затриманого.

Вона додала, що у її сина розумова відсталість, і йому необхідні спеціальні ліки, яке він перестав приймати деякий час назад.

Нагадаємо, глава і ведуча регіонального телеканалу TVN 30-річна Вікторія Маринова була вбита 6 жовтня в місті Русе на півночі Болгарії. 

Світ, 11.10.2018 17:35