Скріншот з відео

Погрожували вбити вагітну дружину: поліція затримала "авторитетів", які вимагали гроші з військового

На Житомирщині затримали лідерів та учасників злочинного угруповання, які вимагали 190 тисяч гривень від військовослужбовця. Погрожували покалічити, а потім вбити його вагітну дружину. 

Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

Двоє "кримінальних авторитетів" організували злочинну діяльність та залучили осіб з кримінальним досвідом. Вони вимагали в мешканців регіону гроші та навіть облаштували для цього декілька так званих "катівень".

"Для затримання учасників угрупування правоохоронці провели спецоперацію, в результаті якої затримали восьмеро осіб під час передачі чергового "траншу", — йдеться в повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили понад 100 тисяч гривень, майже 6000 євро, зброю, наркотичні речовини, мобільні телефони, картки, "чорнові" записи інші речі, що мають значення для досудового розслідування.

"Фігурантам повідомили про підозри. Вирішується питання про обрання запобіжних заходів. Триває збір доказової бази для притягнення до відповідальності усіх учасників угруповання", — повідомляє МВС.

Нагадаємо, в Одеській області правоохоронці затримали начальника сектору мобілізаційної роботи однієї з районних військових адміністрацій. Посадовець вимагав гроші у дружини військовослужбовця, який отримав тяжке поранення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Події, 16.08.2023 17:45