Фото: Pixabay

Похолодання та сніг: синоптик розповіла, де зіпсується погода у п'ятницю

У п'ятницю, 17 листопада, погода в Україні погода стане прохолоднішою. У деяких областях очікуються дощі та сніг.

Про це повідомила народний синоптик Наталка Діденко.

"Підбирається похолодання та мокрий сніг до західної частини України", — наголосила вона.

За її словами, завтра через діяльність активного циклону Linus з південного заходу очікується хмарна волога погода з опадами. До того ж буде сильний вітер південно-східного напрямку. Невеликі дощі очікуються також у східній частині країни. На решті території істотних опадів не передбачається. 

Найближчої ночі на заході та півночі стовпчики термометрів показуватимуть +3...-3°C. На решті території буде +2...+7°C. А впродовж дня очікується +3...+8°C, на Півдні температура буде в межах +7...+11°C.

У Києві завтра буде хмарна погода, але істотні якісь опади малоймовірні. Вночі +1...+3°C. Вдень у п'ятницю у столиці очікується близько +4°C.

Нагадаємо, за даними Укргідрометцентру, погода у листопаді 2023-го буде теплішою, ніж у попередні роки, а опади — помірними. Середня місячна температура передбачається +2...+7°C, а місячна кількість опадів очікується 34-65 мм, в горах Криму та місцями в Карпатах до 100 мм, що також відповідає нормі. Проте у північно-східних областях — 28-32 мм, що дещо менше за норму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.11.2023 21:19