Порошенко хоче знищити НАБУ до передвиборчої кампанії, - Сергій Лещенко

30 ЛИСТОПАДА 2017 12:44

Стало відомо, що діюча влада намагається знищити НАБУ до початку виборчої кампанії, повідомляє нардеп Сергій Лещенко на своїй сторінці у Facebook, передає TrueUA.  

«Мета все та ж – до початку виборчої кампанії нейтралізувати НАБУ, щоб воно не плуталося під ногами і не заважало нинішній верхівці зберегти свої потоки і посади», – зазначив Лещенко.  

Також, нардеп заявив, що не вірить у те, що співробітниця міграційної служби взяла хабар: «Вона пропрацювала на своїй посаді шість років... Почала при Януковичі, продовжила при Авакові. А потім стала першим заступником Голови всієї ДМС. Тобто всі факти вказують на те, що вона не могла навіть думати про хабар, не те щоб його вимагати!».   

Крім того, Лещенко зазначив, що у суспільства немає підтримки з богу президента і підконтрольних йому СБУ та ГПУ; замість цього - спроба знищити будь-якою ціною.   

Нагадаємо, що у НАБУ раніше заявили про незаконне втручання СБУ і ГПУ в роботу Бюро, а також назвали свого агента під прикриттям, який працював у Державній міграційній службі.

 

Політика, 30.11.2017 12:44