Фото: armyinform.com.ua

Росія різко збільшила кількість кораблів в Чорному морі: військові попередили про загрозу

Росія збільшила угрупування на бойовому чергуванні в Чорному морі. Рашисти вивели 11 своїх кораблів, зокрема чотири ракетоносії.

Про це оперативне командування "Південь" повідомило у Facebook.

Загальний ймовірний залп — 32 крилаті ракети типу "Калібр".

"В Чорному морі корабельне угруповання ворога збільшено до 11, в тому числі нарощено присутність ракетоносіїв до чотирьох надводних. Відповідно, загальний імовірний залп "Калібрів" може сягати 32 ракет", — ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, втретє за чотири дні травня рашисти атакували Україну ракетами та іранськими дронами. Цієї вночі під прицілом були Київ та Одеса. Сили протиповітряної оборони звітують, що збили більшість БпЛА і ракет.

Відомо, що у ніч на 3 травня, рашисти випустили по Україні дрони-камікадзе Shahed-136/131 з північного напрямку (Брянська область) та з півдня — східне узбережжя Азовського моря. У повітряному просторі столиці силами ППО було виявлено та збито усі ворожі цілі.

Також відомо, що вдень 3 травня рашисти завдали удару по єдиному гіпермаркету, який працює в Херсоні. За попередніми даними, троє людей загинули. Пізніше вони вдарили по району залізничного вокзалу у місті, внаслідок чого загинула 21 людина, ще 48 — поранено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 04.05.2023 09:16