Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

Росіяни заявили про атаку безпілотника на вежу зв'язку у Московській області

Невідомий безпілотник літакового типу 21 серпня намагався атакувати вежу зв'язку в Московській області. Вибух стався в селі Покровське Рузького району.

Про це пишуть російські пропагандисти.

За словами російських пропагандистів, вежа зв’язку розташована за 500 метрів від житлового сектора. Повідомляється, що постраждалих немає. БПЛА був начебто пригнічений засобами радіоелектронної боротьби і лише зачепив антену передавача.

"На місце події прибули поліцейські і знайшли там розкидані уламки безпілотника зі слідами горіння. Модель дрона поки що не вдалося встановити", — йдеться у повідомленні росЗМІ.

Нагадаємо, 21 серпня у Росії заявили про атаку безпілотників. Московські аеропорти "Внуково" і "Домодєдово" припинили приймати і відправляти рейси через загрозу атаки БпЛА. У прес-службі аеропортів заявили, що з метою безпеки частину рейсів було перенаправлено в інші аеропорти. Повідомляється, що це зробили для забезпечення додаткових заходів безпеки. 

Зазначимо, що один з дронів 21 серпня ледь не впав на подвір'я пропагандистки Маргарити Симоньян. Невідомий БпЛА нібито збила російська протиповітряна оборона.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2023 10:44