Фото: соцмережі

Росіяни заявили про атаку безпілотників: у Москві припинили працювати аеропорти

У Росії заявили про нову атаку безпілотників. Московські аеропорти "Внуково" і "Домодєдово" припинили приймати і відправляти рейси через загрозу атаки БпЛА.

Про це повідомляють росЗМІ.

У прес-службі аеропортів заявили, що з метою безпеки частину рейсів було перенаправлено в інші аеропорти. Повідомляється, що це зробили для забезпечення додаткових заходів безпеки. У соцмережах публікують роботу російської ППО.

Зранку 21 серпня міністерство оборони Росії заявило, що у Підмосков'ї засоби радіоелектронної боротьби "посадили" український безпілотник. Втративши управління, БпЛА начебто зазнав аварії в районі населеного пункту Покровське Одинцовського району. Про постраждалих не повідомляється.

Останні вибухи у Росії

У суботу, 19 серпня, у Росії в Новгородській області пролунали вибухи на військовому аеродромі, звідки злітають стратегічні бомбардувальники Ту-22М3. На місці події почалася пожежа. Міноборони РФ повідомило, що нібито лише один літак отримав пошкодження.

16 серпня міністерство оборони Росії заявило про нібито атаку безпілотників у Калузькій області. За версією оборонного відомства держави-агресорки, у регіоні було знищено три дрони.

Також 14 серпня у Бєлгородській області Росії пролунав потужний вибух. За попередньою інформацією, спрацювала протиповітряна оборона рашистів.

Нагадаємо, вночі 20 серпня у російському Курську пролунав вибух в районі вокзалу. Після "бавовни" розпочалася пожежа. За словами мешканців, спершу було чути "дзижчання" безпілотника, а згодом і гучний вибух. Попередня причина — влучання у дах будівлі вокзалу безпілотника. Цю інформацію підтвердила російська влада.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.08.2023 08:58