Фото: macrumors.com

Розмір дисплею та дизайн блоку камер: інсайдер розповів, що зміниться в нових iPhone 16

Лінійка нових смартфонів від компанії Apple iPhone 16 оновить дизайн блоків камер та змінить діагональ дисплеїв.

Про це на своїй сторінці в соцмережі X повідомляє інсайдер Соні Діксон.

На загальному фото можна побачити задні панелі всіх моделей iPhone 16. Так, iPhone 16 та iPhone 16 Plus залишаться зі звичними розмірами — 6,1 та 6,7 дюйма відповідно, але помітні зміни у блоках камер гаджетів. Вони так само матимуть по два об'єктиви, але змінять розташування на горизонтальне та суттєво зменшать "сходинку" довкола спалаху та його місцерозташування.

Айфон 16

На фото: нова лінійка смартфонів iPhone 16. Джерело: X\Twitter Соні Діксона

Стосовно iPhone 16 Pro та iPhone 16 Pro Max, то ці смартфони від відомого виробника залишаться зі старим дизайном блоків камер, проте буде збільшено діагональ екрана до 6,3 та 6,9 дюйма відповідно. Також це вплине на загальні габарити корпусів, які помітно більші за "молодші" моделі смартфонів в лінійці. Ще місяць тому корейський сайт Sisajournal, який спеціалізується на інсайдах, також повідомляв про зміни у рамках дисплеїв усієї наступної лінійки iPhone.

Поки що інсайдери не зазначають, як саме оновлення діагоналей вплине на розміри корпусів.

Нагадаємо, 20 квітня Apple видалила з китайського App Store Telegram й WhatsAppАдміністрація кіберпростору Китаю наказала компанії видалити популярні месенджери, адже, за їхніми словами, вони містять політичний контент. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 30.04.2024 03:26