Наслідки обстрілів Херсонщини. Джерело: ДСНС України

Рятувальники показали наслідки ворожих обстрілів Херсонщини (фото)

Російські загарбники не припиняють атаки на райони Херсонської області. Минулої доби окупанти випустили в бік деокупованих населених пунктів 536 снарядів із різного виду зброї.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"Через прильоти зафіксовано чотири пожежі. В Херсоні горіла адміністративна будівля, легковий автомобіль, господарчі споруди та гаражне приміщення", — йдеться в повідомленні.

Надзвичайники також додали, що ще одна пожежа гаражного приміщення виникла в населеному пункті Дар’ївськоі окремої територіальної громади.

"Усі пожежі ліквідовували херсонські вогнеборці та місцева пожежна команда села Високе", — підсумували в ДСНС України.

У ніч на суботу, 30 грудня, російські окупанти атакували Україну десятьма безпілотниками типу Shahed. П’ять із них збили сили та засоби протиповітряної оборони. Українські військові наголосили, що основний удар рашисти скерували на прифронтову зону Херсонщини.

Нагадаємо, раніше начальниця об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк розповідала, що російські загарбники продовжують обстрілювати прифронтові території на Півдні України. У ніч на суботу, 30 грудня, окупанти знову атакували Херсонську область дронами та завдали артилерійських обстрілів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.12.2023 10:35