Сховався серед валіз: українець намагався незаконно перетнути кордон

05 ЧЕРВНЯ 2022 09:23

В ніч на 4 червня військовослужбовці Чопського загону (кордон України та Польщі) спіймали 19-річного хлопця, який намагався незаконного перетнути кордон, ховаючись серед валіз.

За даними прикордонників, правопорушення виявили у пункті пропуску Малий Березний, пише TrueUA із посиланням на Держприкордонслужбу.

"Під час огляду мікроавтобуса української реєстрації, який прямував на виїзд з України, правоохоронці помітили, що у багажнику перебуває людина. Вона заховалася від контролю під заднім сидінням за дорожніми сумками", – йдеться у повідомлення.

Прикордонники попросили хлопця вийти з автомобіля та пред’явити свій паспорт.

"Затриманий виявився 19-річним громадянином України, жителем Закарпаття", – розповіли військові.

Після ідентифікації особи правопорушника, на місце події викликали співробітників поліції, після чого 19-річного парубка та водія, який його перевозив, направили до ГУ Нацполіції в Закарпатській обл.

Після встановлення всіх обставин справи хлопця буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину кордону.

Окрім того, відносно водія направлено повідомлення про виявлення можливого кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через Держкордон України) ККУ.

Нагадаємо, прикордонники на Чернігівщині виявили боєприпаси, які залишили рашисти-втікачі.

Суспільство, 05.06.2022 09:23