Фото: соцмережі

Сильний вітер та плюсова температура: якою буде погода 12 березня

У неділю, 12 березня, в Україні прогнозується сильний вітер. Проте стовпчики термометрів будуть показувати плюсову температуру.

Про це повідомив Укргідрометцентр.

Зазначено, що на всій території України очікується хмарне небо з проясненнями. Вночі в Україні прогнозується дощ та мокрий сніг. Вдень у східній частині буде йти невеликий дощ, у північних областях місцями — невеликий мокрий сніг, на решті території — без опадів.

За даними синоптиків, вітер очікується переважно західний, 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі прогнозується від 3°С тепла до 2°С морозу, у південно-східній частині — 4-9°С тепла; вдень — 2-7°С тепла, у східних областях та на крайньому півдні — 8-13°С тепла.

Температура повітря в Київській області буде від 3°С тепла до 2°С морозу, а вже вдень 1-6°С тепла.  У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть близько 0°С, а вдень піднімуться до + 3-5°С.

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, на початку березня 2023 року в Україні очікуються погодні умови, притаманні рубежу між зимовим та весняним сезонами. Стихійних явищ та активних штормових циклонів не передбачається.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 12.03.2023 07:47