Фото: УАФ

Скандал на матчі молодіжної збірної України на Євро-2023: з'явилися нові деталі

Стали відомі подробиці інциденту, який трапився у матчі другого туру молодіжного Євро-2023, в якому збірна України грала проти Румунії (1:0). Гравець збірної України Владислав Ванат отримав червону картку через поштовх гравця суперників. 

Про це розповів коментатор Віктор Вацко у випуску блогу "Вацко on air". Він розповів, що румунський футболіст підло провокував Ваната. Щоправда, що саме зробив суперник Вацко не розповів.

"Мені прилетів інсайд із табору молодіжної збірної України. Те, що зробив румунський футболіст не потрапило у трансляцію, нормальний повтор нам не показали. Румун провокував. І ось те, як він спровокував, те, що він зробив, а не сказав — я впевнений, що переважна більшість українських футболістів йому за це "втащили" б. А Володимир Єзерський, який зараз у Румунії у тренерському штабі молодіжки, не лише "втащив" би йому, а й прямо там біля штрафного майданчика цього румуна і закопав би. Повірте. Будь-який із вас у такій ситуації теж дав би у бороду тому клоуну-провокатору", — зазначив він.

Нагадаємо, у вівторок, 27 червня, молодіжна збірна України (U-21) зіграє проти команди Іспанії в заключному матчі групового етапу фінального турніру Євро-2023. Поєдинок відбудеться в румунському Бухаресті на стадіоні "Джулешті". Стартовий свисток пролунає о 21:45.

Обидві збірні вже забезпечили собі вихід до чвертьфіналу турніру, набравши по 6 очок у стартових двох турах.У наступному етапу українці зустрінуться зі збірною, яка посяде першу або другу сходинку квартету D. Це буде Франція, Швейцарія, Норвегія або Італія.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 27.06.2023 09:59