Фото: glavnoe.in.ua

Україна офіційно вийшла у чвертьфінал молодіжного Євро-2023

У суботу, 24 червня, збірна України U21 вдало стартувала на молодіжному чемпіонаті Євро-2023. Команда під керівництвом Руслана Ротаня потрапила у групу з Іспанією, Хорватією та Румунією.

У першому турі українці перемогли балканців з рахунком 2:0, а далі мінімально переграли господарів турніру — румунів, з рахунком 1:0. Це дало "синьо-жовтим" за тур до фінішу групової стадії вийти у плей-офф. Про це стало відомо після того, як Іспанія подолала Хорватію у матчі другого туру. Єдиний гол "фурія роха" провела вже на 40-ій секунді матчу зусиллями Абеля Руїса.

Таким чином, Іспанія та Україна набрали по шість очок, тоді як хорвати й румуни залишилися без балів. В останньому турі групового раунду підопічні Ротаня як раз гратимуть проти представників піренейської збірної.

Саме за результатами цієї дуелі й визначиться переможець чотирьох поєдинків. Іспанії для того, щоб залишитись лідером групи, достатньо зіграти внічию, тоді як українцям потрібна лише перемога.

Нагадаємо, 21 червня збірна України U-21 з перемоги стартувала на молодіжному Євро-2023. Підопічні Руслана Ротаня впевнено обіграли збірну Хорватії з рахунком 2:0.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 25.06.2023 02:12