Фото: соцмережі

Збірна України врятувалася в драматичному матчі з Північною Македонією: відео голів

Збірна України на виїзді здолала Північну Македонію в третьому турі кваліфікації до чемпіонату Європи-2024. Зустріч, яка проходила у Скоп’є на стадіоні "Тоше Проески", завершилася з рахунком 3:2 на команди Сергія Реброва.

Перший тайм для українців не задався: господарі матчу отримали право пробити пенальті. На 31-й хвилині його реалізував Еніс Барді, а ще через вісім хвилин Еліф Ельмас дальнім ударом зробив рахунок 2:0.

У другому таймі збірна України переломила хід поєдинку. "Синьо-жовті" зрівняли рахунок завдяки голам Іллі Забарного та Юхима Коноплі на 62-й та 67-й хвилинах відповідно. А на 82-й хвилині Віктор Циганков точним ударом після подачі Михайла Мудрика встановив остаточний рахунок в зустрічі. На той час Північна Македонія вже грала в меншості через вилучення Вісара Муслю.

Фінальний свисток зафіксував перемогу збірної України над Північною Македонією із рахунком 3:2. 

У наступному турі підопічні Сергія Реброва зіграють з Мальтою. Гра відбудеться у понеділок, 19 червня. Зустріч пройде у словацькій Трнаві на стадіоні ім. Антона Малатінського.

Нагадаємо, футбольна збірна України поступилась Англії у матчі 2-го туру кваліфікації Євро-2024. Поєдинок пройшов на лондонському стадіоні "Вемблі".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Спорт, 17.06.2023 00:10