Фото: ФК "Ференцварош"

Ребров може відмовитись від роботи у збірній України: названо причину

Головного тренера "Аль-Айна" Сергія Реброва не зовсім влаштовує пропозиція від Української асоціації футболу щодо роботи зі збірною. Поведінка українського тренера виглядає сумнівно.

Таку заяву зробив колишній форвард збірної України Іван Гецко, пише Tribuna.com.

"Нинішній стан речей у збірній — це нонсенс. Де і коли у серйозній футбольній країні один тренер керував трьома командами одночасно, тим більше якщо одна з них — національна збірна?" — поставив риторичне питання Гецко.

Він також пригадав, що навіть Валерія Лобановського критикували, коли він працював із двома командами — збірною та "Динамо". Гецко переконаний, що в Україні є багато гідних кандидатур на місце головного тренера національної команди, зокрема, Мирон Маркевич та Юрій Максимов.

"Усі чекають що команду влітку очолить Сергій Ребров. Але хіба так поводиться український тренер, який хоче працювати у головній команді країни? Сергій Станіславович не заявляє чітко своєї позиції. За моїми даними, його не зовсім влаштовує пропозиція від УАФ", — додав Іван Гецко.

Нагадаємо, національна збірна України з футболу зіграє контрольний матч з Німеччиною. Контрольна зустріч пройде 12 червня у Бремені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2023 15:47