Фото: скріншот з відео

Скандал з паркуванням у Києві: порушник "залякував" інспектора посвідченням працівника Офісу генпрокурора

У Києві порушник паркування посварився з інспектором через евакуацію авто. Чоловік намагався залякати працівника комунальної служби, показавши посвідчення співробітника Офісу генпрокурора

Відео опубліковане в Telegram-каналі "Андріюк ONLINE".

У Подільському районі Києва водій зупинився на смузі громадського транспорту і його авто відправили на штрафмайданчик. Порушник, коли побачив свій автомобіль на евакуаторі, почав кричати на інспектора з паркування. Горе-водій хизувався посвідченням співробітника Офісу генерального прокурора, на ім'я Миколи Миколайовича Закриничного.

"Ваш телефон давайте сюди! Я не зрозумів, де машина моя? Я не зрозумів, ви що, взагалі ох*їли, чи що? Я з вами зараз нормально, бл*н, говорю", — викрикував Закриничний.

Далі водій сфотографував інспектора та пішов у невідомому напрямку.

На старій версії сайту Генеральної прокуратури України можна знайти Миколу Закриничного. У 2016 році він обіймав посаду коменданта відділу експлуатації будівель та споруд та соціального забезпечення управління матеріально-технічного забезпечення Департаменту інформаційних технологій документального та матеріально-технічного забезпечення ГПУ. На новому сайті Офісу генерального прокурора інформація про співробітників недоступна, тож перевірити правдивість слів водія неможливо.

Нагадаємо, 6 квітня у Шевченківському суді Києва обрали запобіжний захід українському актору Остапу Ступці, якого звинувачують у вчиненні ДТП. Актор перебуватиме під нічним домашнім арештом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим
Суспільство, 06.04.2023 21:45