Фото: Pixabay

Спекотно й прохолодно: синоптики розповіли, як змінюватиметься погода до кінця тижня

Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні упродовж кількох наступних днів. Попереджають, що температура повітря щодня змінюватиметься: від прохолодної до спекотної. 

Про це інформує Укргідрометцентр.

У четвер, 13 липня, майже на всій території України буде сухо та тепло. Температура повітря коливатиметься у межах +28…+32°С. Натомість на Заході буде трохи прохолодніше. Мешканців Ужгорода, Чернівців, Тернополя, Львова та Івано-Франківська попереджають про ймовірні грози.

погода в Україні

Інфографіка: Укргідрометцентр

Кінець робочого тижня, пʼятниця, 14 липня, буде дощовою. Стовпчики термометрів піднімуться в середньому до +23…+26°С. На кілька градусів вищої температури варто очікувати на Півдні країни.

Вихідні будуть переважно сухими та теплими, однак не спекотними. У суботу, 15 липня, на термометрах буде +26…+29°С. День прогнозують загалом без опадів, невеликі дощі можуть бути лише на Сході України.

Завершиться тиждень трохи тепліше. Температура повітря прогріється до +29…+32°С. Дещо прохолодніше буде у східних областях — Луганській, Донецькій та Харківській.

Нагадаємо, 7 липня синоптики зафіксували рекордну кількість опадів у Києві. Увечері столицю та область накрила потужна злива з грозою. Внаслідок дощу вулиці Києва перетворилися на ріки. Вода заливала не тільки дороги, а й навіть торгові центри та підземні переходи. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 13.07.2023 11:36