Співачка Vizhytsa разом із XL Brooklyn та Lil Vi презентують нову пісню MADE IN UA

06 КВІТНЯ 2024 15:05

"Знають всі у світі, дівчата найгарніші мають хештег MADE IN UA", — такими рядками співачка Vizhytsa презентує нову пісню. 

MADE IN UA — це пісня, присвячена збірному образу української краси  та кохання у сучасних реаліях.

"Сучасна краса — це стан, у якому розкривається власне почуття індивідуальності, характеру, своїх особливостей та розуміння важливості прийняття себе таким, яким ти є. Музика — це провідник до станів, в які ми хочемо пірнути. Цією піснею я запрошую кожного зустрітися із своєю власною унікальною красою", — каже співачка.

Нішевий Pop у поєднанні із глибоким сенсом та легким R&B роблять із цього твору ту саму пісню, котра переносить слухача у стан закоханості та доводить до метеликів у животі, а потім стає тим самим саундтреком "їхньої історії кохання" для пар.Також у пісні беруть участь ще два артисти творчого об’єднання "БОТОН вайб" — XL Brooklyn та Lil Vi.

Автори пісні зізнаються, що почуття, котрі описані у тексті є фактами з  особистої біографії.

Історія створення цієї пісні полягає у сублімації спогадів співачки щодо часів початку повномасштабного вторгнення, де кохання та творчість повертали їй почуття моменту та жагу до бачення краси життя, яке має продовжуватися попри все. 

Послухати трек в один клік можна за посиланням.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 06.04.2024 15:05