Тривають бої за Бахмут і Мар'їнку: Генштаб відзвітував про ситуацію на фронті 26 квітня

Основні зусилля противник зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що протягом доби було відбито 43 атаки противника. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Атаки ворога

Протягом доби противник завдав три ракетних атаки, 31 авіаційний удар та здійснив близько 26 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Є поранені серед мирного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Удари ЗСУ

Авіація Сил оборони за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. Також збито ворожий розвідувальний БпЛА типу "Supercam".

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що українці вже скоро побачать початок контрнаступу Збройних сил. Питання щодо наступальних дій наших військових закрите та обмежене.

Також, за даними розвідки Великої Британії, у західних районах міста Бахмут у Донецькій області тривають важкі бойові дії на короткій дистанції. Ключовою подією за останній тиждень стали бої на околицях міста, особливо біля села Хромове.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.04.2023 18:57