Фото: патрульна поліція Чернігівської області

У Чернігові чоловік накинувся з ножем на перехожих, є поранений (фото)

Ввечері 6 липня у Чернігові затримали чоловіка, який кидався на перехожих із ножем. Пораненого одного чоловіка.

Про це повідомила патрульна поліція Чернігівської області.

"Сьогодні опівночі патрульні отримали виклик на проспект Перемоги про те, що невідомий чоловік кидається на людей з ножем. Інспектори відразу прибули на місце", — наголосили у поліції.

Як розповів заявник, компанія людей, повертаючись додому, біля підʼїзду зустріла чоловіка, який почав на них кидатися з ножем. Одного із перехожих нападник поранив та втік у невідомому напрямку. Поліцейські викликали на місце медиків, які госпіталізували пораненого.

"Отримавши прикмети чоловіка, патрульні почали обстежувати прилеглу територію. Вже за декілька хвилин екіпаж роти тактико-оперативного реагування виявив чоловіка, схожого за описом. На його одязі були плями бурого кольору", — зазначили правоохоронці.

Під час поверхневої перевірки в кишені шортів чоловіка, поліцейські виявили ніж зі слідами рідини, схожої на кров. Чоловіка затримали та викликали на місце слідчо-оперативну групу.

У Чернігові чоловік кидався на людей з ножем

Фото: патрульна поліція Чернігівської області

Нагадаємо, в Одеській області суд виніс вирок 45-річному жителю Подільського району, який вбив свого односельця. Злочинець проведе за ґратами дев'ять років.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 07.07.2024 11:06