Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Дніпрі пролунали вибухи

Вночі у неділю, 3 березня, у Дніпрі пролунали вибухи. Це сталося майже одразу після оголошення повітряної тривоги у місті.

За даними "Суспільного", вибух було чути о 02:16. Цієї ж хвилини Повітряні сили Збройних сил України оголосили про ракетну небезпеку для Дніпропетровської області.

Перед цим військові повідомили про загрозу ворожої тактичної авіації для сусідньої Харківської області. Згодом така небезпека та загроза застосування авіаційних засобів ураження була і для Херсонської та Миколаївської областей.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Нагадаємо, вночі проти 13 лютого російські загарбники атакували дронами Дніпро та область. Було зафіксовано влучання по енергетичному об'єкту. За словами голови Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергія Лисака, під вогнем окупантів опинилися енергетичний та інфраструктурний об'єкти. На обох об'єктах спалахнули пожежі, які оперативно загасили. 

У ніч на 23 лютого російські окупанти завдали удару дроном-камікадзе по багатоповерхівці у Дніпрі. Внаслідок обстрілу було зруйновано два останні поверхи будинку, двоє людей загинули.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2024 02:36