Фото: "Полтавщина"

У ДТП на Полтавщині загинув військовий і його восьмирічна донька

У Кіровоградській області сталася смертельна аварія — зіткнулися два автомобілі. Внаслідок цього загинув військовий з Кременчуцького району та його восьмирічна донька. Винуватця ДТП правоохоронці взяли під варту — чоловік перебував у стані сп’яніння.

Про це повідомляє видання "Полтавщина".

ДТП сталася на автошляху Стрий — Ізварине біля села П’ятихатки Смолінської громади Кіровоградської області. Skoda Fabia на великій швидкості виїхала на зустрічну смугу та врізалася у Skoda Octavia Tour, в якому перебував 40-річний сержант ЗСУ Микола Спащук, його восьмирічна донька Ульяна та дружина військового.

Фото: "Полтавщина"

"Військовий загинув одразу. Його тіло з понівеченого автомобіля рятувальники діставали за допомогою спеціального інструмента. Восьмирічна Ульяна померла в кареті швидкої допомоги, коли їх везли до лікарні. Після новини про смерть дитини матір потрапила до реанімації", — йдеться в повідомленні.

Фото: "Полтавщина"

30-річний винуватець аварії теж отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували медики. Як повідомила донька загиблого військового Анастасія, водій Skoda за кермом перебував у стані сп’яніння, про це свідчить фото драгера поліцейських — 1,32 проміле.

Фото: "Полтавщина"

Анастасія Спащук повідомила, що наразі підозрюваному Юрію Скрипніченку обрали запобіжний захід — тримання під вартою без права внесення застави.

Поховання загиблого сержанта ЗСУ Миколи Спащука та його восьмирічної доньки відбулося 30 серпня.

Фото: "Полтавщина"

Нагадаємо, що в середу, 30 серпня, на трасі Київ-Одеса трапилась дорожньо-транспортна пригода. Постраждали четверо людей, серед них — неповнолітній хлопець.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 01.09.2023 12:32