У Калабрії зростає число жертв паводку

21 СЕРПНЯ 2018 10:26

В Італії зростає число жертв раптового паводку гірської річки Раганелло поблизу Національного парку Полліно в Калабрії. За останніми даними, загинули щонайменше 11 осіб, повідомляє Euro News. Рятувальні роботи ведуться вже більше доби: трагедія в ущелині розігралася в лічені хвилини. Скільки туристів знаходилося поблизу річки, невідомо: на сьогодні повідомляється про десяток поранених, в тому числі і про дитину з симптомами сильного переохолодження.

Карло Тансі, глава рятувальної служби Калабрії: «Ущелина Раганелло - це такий високий і вузький стакан, його глибина сягає кілометра. Так ось, він за лічені хвилини виявився заповненим водою. Туристи, що знаходилися там вилітали з ущелини, як кулі, деяких знайшли за три кілометри».

Гірська річка Раганелло швидко вийшла з берегів через недавні бурхливі дощі. Рятувальники вважають, що в ущелині можуть залишатися люди, що зачепилися за скелі, їх шукають, за допомогою вертольотів.

Місцеві ЗМІ повідомляють, що серед туристів-італійців в ущелині був один іноземець. Голландець отримав перелом кісток тазу.

Світ, 21.08.2018 10:26