У Києві автовикрадач за ніч «справився» з чотирма іномарками

06 СЕРПНЯ 2019 15:06

Правоохоронці затримали зловмисника, що «спеціалізувався» на авто крадіжках. Чоловік за допомогою викрутки розбивав скло і обкрадав автомобілі: усі цінні речі власників він здавав у ломбарди.

На сайті Нацполіції зазначається, що за одну ніч крадій встиг пошкодити та «обчистити» чотири іномарки. Він вкрав компресор для підкачування коліс, надувний човен, зварювальний пристрій, електропилу та дрібні інструменти.

«Потерпілі власники звернулися у поліцію. Правоохоронці провели слідчо-оперативні дії, проаналізували відео з камер спостереження, перевірили найближчі ломбарди та встановили особу, причетну до злочину. Правопорушник уже встиг віднести частину вкраденого у ломбард, але поліцейські затримали його дорогою до іншого місця збуту», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що крадія затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 34-річний киянин, який уже має чотири судимості. Наразі перевіряється його причетність до аналогічних злочинів, скоєних у Оболонському районі та столиці.

Події, 06.08.2019 15:06