Фото: ілюстративне Джерело: ldn.org.ua

У Києві через аварію на водогоні під асфальт провалилося авто (фото, відео)

У четвер, 12 вересня, у Голосіївському районі Києва під асфальт частково провалився автомобіль. Причиною інциденту є аварія на водогоні.

Як повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, витік стався на водопровідній магістралі діаметром 500 міліметрів, що проходить під проїжджою частиною на розі вулиць Голосіївської та Горяної.

У КМДА зауважили, що тиск води у Голосіївському районі міста відновлено, та додали, що рух транспорту двома смугами у напрямку проспекту Голосіївського обмежений.

"На місці пошкодження під асфальт частково провалився автомобіль. Наразі подальші роботи призупинені, адже поруч припарковані й інші авто", — йдеться у повідомленні.

Для пошуку власників припаркованих автомобілів було залучено працівників поліції.

За інформацією "Київводоканалу", тимчасово без водопостачання залишаються будинки за адресами: вул. Голосіївська 12, 14, 16. Туди комунальники направили автоцистерну з питною водою.

"Наразі триває відкачування води, для початку ремонтних робіт", — додали у "Київводоканалі".

Нагадаємо, раніше міський голова Києва Віталій Кличко заявляв, що на оновленій ділянці тунелю між станціями "Деміївська" — "Либідська" закінчено пусконалагоджувальні роботи. За його словами, кошторисна вартість усього комплексу робіт склала 383 мільйонів гривень, що на 62 мільйони гривень менше початкової вартості.

Також з 12 вересня запрацює повноцінний рух поїздів між станціями "Деміївська" — "Теремки".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 12.09.2024 09:40