У Києві чоловік допоміг знайомому, померла людина

12 ГРУДНЯ 2018 16:54

У Києві суперечка щодо оренди помешкання закінчилася вбивством. Зловмисник вирішив допомогти знайомому розв’язати конфлікт із орендодавцем та побив його. Від отриманих травм потерпілий помер.

Як розповів начальник сектору відділу кримінальної поліції Дніпровського УП ГУНП у м. Києві Ігор Болва, правоохоронці поспілкувались із свідками, сусідами та з’ясували, що орендодавець хотів виселити свого квартиранта. Тож чоловік попросив у знайомого допомоги у вирішенні конфлікту.

Проте товариш не став вести довгі розмови з власником квартири, а одразу накинувся на нього з кулаками. У результаті потерпілий отримав травми несумісні із життям.

«У ході оперативно-розшукових заходів ми спільно із спецпризначенцями полку №1 затримали підозрюваного у Київській області. Ним виявився 39-річний уродженець Донеччини, раніше не судимий. У скоєному злочині він зізнається, але розповідає, що нібито захищався від потерпілого. Наразі слідчі перевірять цю інформацію», - додав правоохоронець.

Зараз донеччанин затриманий у порядку. Слідчі розпочали кримінальне провадження. Фігурантові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Події, 12.12.2018 16:54