У Києві чоловік на евакуаторі викрав авто з парковки

09 СІЧНЯ 2019 11:10

Подільський суд столиці призначив покарання киянину за незаконне заволодіння автомобілем, а саме за допомогою евакуатора забрав транспортний засіб із парковки. За скоєне він отримав п’ять років в’язниці з іспитовим строком три роки.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася восени минулого року на території Подільського району Києва. До поліції надійшло повідомлення про зникнення автомобіля.

Як згодом з’ясували працівники поліції, зловмисник помітив евакуатор та підійшов до водія, якому під час розмови назвався працівником комунального підприємства. Згодом він повідомив, що потрібно евакуювати автомобіль та назвав адресу, куди потрібно його доставити.

Оперативники провели комплекс заходів та встановили, що до правопорушення причетний раніше судимий за аналогічний злочин киянин. Згодом  підозрюваного затримали.

«Вироком Подільського районного суду міста Києва за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, зловмисника засуджено до п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком три роки», – йдеться у повідомлені.

Події, 09.01.2019 11:10